Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of various biochar rates on winter rye yield and the concentration of available nutrients in the soil.

Opis bibliograficzny

Effect of various biochar rates on winter rye yield and the concentration of available nutrients in the soil. [AUT.] PIOTR KRASKA, PATRYK OLESZCZUK, SYLWIA ANDRUSZCZAK, EWA KWIECIŃSKA-POPPE, KRZYSZTOF RÓŻYŁO, EDWARD PAŁYS, PAWEŁ GIERASIMIUK, ZENIA MICHAŁOJĆ. Plant, Soil Environ. (Print) 2016 Vol. 62, No 11 483-489, il., bibliogr., sum. DOI: 10.17221/94/2016-PSE
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PLANT SOIL AND ENVIRONMENT 2016 Vol. 62, No 11, 483-489
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 listopada 2016 10:53
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 39334) wydawnictwo ciągłe #39334
PBN ID (hist.): 39334

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,225
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się