The effect of infrared radiation in modifying nutritional and mechanical properties of grass pea seeds.
Opis bibliograficzny
The effect of infrared radiation in modifying nutritional and mechanical properties of grass pea seeds. [AUT.] AGNIESZKA SAGAN, DARIUSZ ANDREJKO, TERESA JAŚKIEWICZ, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, MAREK SZMIGIELSKI, ANDRZEJ MASŁOWSKI, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Ital. J. Food Sci. (Testo Stamp.) 2016 Vol. 28 No 4 697-704, il., bibliogr. DOI: 10.14674/1120-1770%2Fijfs.v429
Szczegóły publikacji
Źródło:
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2016 Vol. 28 No 4, 697-704
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 listopada 2016 10:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.14674/1120-1770%2Fijfs.v429
Strona WWW
http://www.chiriottieditori.it/ojs/inde…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39420) wydawnictwo ciągłe #39420
PBN ID (hist.): 39420
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,556
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.