Możliwości zastosowania mikrofal w procesach przetwarzania żywności.
Opis bibliograficzny
Możliwości zastosowania mikrofal w procesach przetwarzania żywności. [AUT.] MARCIN MITRUS, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Postępy Tech. Przetw. Spoż. 1997 T. 6 [nr] 1/2 (11/12) s. 52-58, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 1997 T. 6 [nr] 1/2 (11/12), s. 52-58
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:57 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3949) wydawnictwo ciągłe #3949
PBN ID (hist.): 3949
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.