Zastosowanie obróbki elektro-termicznej w przetwórstwie żywności.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie obróbki elektro-termicznej w przetwórstwie żywności. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, MARCIN MITRUS. Postępy Tech. Przetw. Spoż. 1997 T. 6 [nr] 1/2 (11/12) s. 59-64, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 1997 T. 6 [nr] 1/2 (11/12), s. 59-64
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 maja 2021 02:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3950) wydawnictwo ciągłe #3950
PBN ID (hist.): 3950
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.