Funkcje i wykorzystanie wody w produkcji podstawowej i przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego.
Opis bibliograficzny
Funkcje i wykorzystanie wody w produkcji podstawowej i przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego. [AUT.] MARIUSZ FLOREK. Prz. Hod. 2016 nr 6 4-9, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Hodowlany 2016 nr 6, 4-9
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: po opublikowaniu
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 listopada 2016 10:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:24 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ph.ptz.icm.edu.pl/wp-content/upl…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39521) wydawnictwo ciągłe #39521
PBN ID (hist.): 39521
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.