Wpływ natłuszczonych mieszanek paszowych z udziałem wybranych konserwantów na mineralizację i wytrzymałość kości kurcząt brojlerów.
Opis bibliograficzny
Wpływ natłuszczonych mieszanek paszowych z udziałem wybranych konserwantów na mineralizację i wytrzymałość kości kurcząt brojlerów. [AUT.] STANISŁAW MATYKA, ANDRZEJ MASŁOWSKI, MAREK SZMIGIELSKI. Biul. Nauk. Przem. Pasz. 1995 R. 34 nr 2 s. 7-13, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego 1995 R. 34 nr 2, s. 7-13
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 3984) wydawnictwo ciągłe #3984
PBN ID (hist.): 3984
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.