Jęczmień w żywieniu człowieka.
Opis bibliograficzny
Jęczmień w żywieniu człowieka. [AUT.] ANNA WIRKIJOWSKA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, ALDONA SOBOTA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, PIOTR ZARZYCKI, KATARZYNA BARTOSZEK, EWELINA KUZAWIŃSKA. Pol. J. Agron. 2016 No 25 41-50, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polish Journal of Agronomy 2016 No 25, 41-50
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 stycznia 2017 11:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:25 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.iung.pulawy.pl/PJA/wydane/25…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40328) wydawnictwo ciągłe #40328
PBN ID (hist.): 40328
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.