Effect of pulsed electric fields (PEF) on accumulation of selenium and zinc ions in Saccharomyces cerevisiae cells.
Opis bibliograficzny
Effect of pulsed electric fields (PEF) on accumulation of selenium and zinc ions in Saccharomyces cerevisiae cells. [AUT. KORESP.] URSZULA PANKIEWICZ, [AUT.] MONIKA SUJKA, RADOSŁAW KOWALSKI, ARTUR MAZUREK, MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, JERZY JAMROZ. Food Chem. 2017 Vol. 221 s. 1361-1370, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.11.018
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2017 Vol. 221, s. 1361-1370
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 stycznia 2017 11:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 czerwca 2022 13:21 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00639ad49b31cced96f04
DOI
10.1016/j.foodchem.2016.11.018
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40525) wydawnictwo ciągłe #40525
PBN ID (hist.): 40525
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,946
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.