Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of pulsed electric fields (PEF) on accumulation of selenium and zinc ions in Saccharomyces cerevisiae cells.

Opis bibliograficzny

Effect of pulsed electric fields (PEF) on accumulation of selenium and zinc ions in Saccharomyces cerevisiae cells. [AUT. KORESP.] URSZULA PANKIEWICZ, [AUT.] MONIKA SUJKA, RADOSŁAW KOWALSKI, ARTUR MAZUREK, MARZENA WŁODARCZYK-STASIAK, JERZY JAMROZ. Food Chem. 2017 Vol. 221 s. 1361-1370, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.11.018
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2017 Vol. 221, s. 1361-1370
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 stycznia 2017 11:50
Ostatnia aktualizacja:17 czerwca 2022 13:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 40525) wydawnictwo ciągłe #40525
PBN ID (hist.): 40525

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,946
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się