Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Technological aspect of Lactobacillus acidophilus bauer, Bifidobacterium animalis BB-12 and Lactobacillus rhamnosus LOCK900 USE in dry-fermented pork neck and sausage.

Opis bibliograficzny

Technological aspect of Lactobacillus acidophilus bauer, Bifidobacterium animalis BB-12 and Lactobacillus rhamnosus LOCK900 USE in dry-fermented pork neck and sausage. [AUT. KORESP.] KAROLINA WÓJCIAK, [AUT.] JUSTYNA LIBERA, DARIUSZ M. STASIAK, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. J. Food Process. Preserv. 2017 Vol. 41 Issue 3 s.1-9, il., bibliogr. DOI: 10.1111/jfpp.12965
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 czerwca 2017 13:43
Ostatnia aktualizacja:10 stycznia 2022 09:56

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42081) wydawnictwo ciągłe #42081
PBN ID (hist.): 42081

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,510
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się