Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Slaughter value and meat quality of suckler calves: A review.

Opis bibliograficzny

Slaughter value and meat quality of suckler calves: A review. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, PIOTR STANEK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, PIOTR SKAŁECKI, [AUT. KORESP.] MARIUSZ FLOREK. Meat Sci. 2017 Vol. 134 135-149, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.meatsci.2017.07.026
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
MEAT SCIENCE 2017 Vol. 134, 135-149
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 sierpnia 2017 12:37
Ostatnia aktualizacja:20 czerwca 2022 12:36

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42278) wydawnictwo ciągłe #42278
PBN ID (hist.): 42278

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,821
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się