Changes in particle size distribution of bran and flour obtained from Vacuum impregnated and infra-red heated wheat grain.
Opis bibliograficzny
Changes in particle size distribution of bran and flour obtained from Vacuum impregnated and infra-red heated wheat grain. [AUT. KORESP.] LESZEK RYDZAK, [AUT.] AGNIESZKA SAGAN, DARIUSZ ANDREJKO, AGNIESZKA STAREK, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, AGATA BLICHARZ-KANIA, ZBIGNIEW KOBUS, MARCIN NATONIEWSKI. Food Bioproc. Tech. (Print) 2017 Vol. 10 Issue 11 s. 1997-2004, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s11947-017-1949-5
Szczegóły publikacji
Źródło:
Food and Bioprocess Technology 2017 Vol. 10 Issue 11, s. 1997-2004
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 września 2017 09:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:21 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00649ad49b31cced97ad5
DOI
10.1007/s11947-017-1949-5
Strona WWW
https://link.springer.com/article/10.10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42494) wydawnictwo ciągłe #42494
Metryki
50,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,998
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.