Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in particle size distribution of bran and flour obtained from Vacuum impregnated and infra-red heated wheat grain.

Opis bibliograficzny

Changes in particle size distribution of bran and flour obtained from Vacuum impregnated and infra-red heated wheat grain. [AUT. KORESP.] LESZEK RYDZAK, [AUT.] AGNIESZKA SAGAN, DARIUSZ ANDREJKO, AGNIESZKA STAREK, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, AGATA BLICHARZ-KANIA, ZBIGNIEW KOBUS, MARCIN NATONIEWSKI. Food Bioproc. Tech. (Print) 2017 Vol. 10 Issue 11 s. 1997-2004, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s11947-017-1949-5
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Food and Bioprocess Technology 2017 Vol. 10 Issue 11, s. 1997-2004
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 września 2017 09:41
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42494) wydawnictwo ciągłe #42494

Metryki

50,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,998
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się