Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ karnozolu oraz kwasów karnozolowego i rozmarynowego na właściwości chemiczne wybranych olejów tłoczonych na zimno (Effect of carnosol and carnosic and rosemary acids on the chemical properties of selected cold - pressed oils)

Opis bibliograficzny

Wpływ karnozolu oraz kwasów karnozolowego i rozmarynowego na właściwości chemiczne wybranych olejów tłoczonych na zimno (Effect of carnosol and carnosic and rosemary acids on the chemical properties of selected cold - pressed oils). [AUT.] MARTA KRAJEWSKA, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, [AUT. KORESP.] MAREK SZMIGIELSKI. Przem. Chem. 2017 T. 96 Nr 10 s. 2060-2064, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2017.10.5
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017 T. 96 Nr 10, s. 2060-2064
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 listopada 2017 09:22
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:54

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42718) wydawnictwo ciągłe #42718

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,399
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się