Wpływ parametrów suszenia sublimacyjnego na zmianę zawartości kwasu L askorbinowego i współrzędnych barwy suszu z liści lubczyka ogrodowego (Levisticum officnale Koch.).
Opis bibliograficzny
Wpływ parametrów suszenia sublimacyjnego na zmianę zawartości kwasu L askorbinowego i współrzędnych barwy suszu z liści lubczyka ogrodowego (Levisticum officnale Koch.). [AUT.] RENATA POLAK, ANDRZEJ KRZYKOWSKI, STANISŁAW RUDY, DARIUSZ DZIKI, BEATA BIERNACKA, RENATA RÓŻYŁO. Motrol 2017 Vol. 19 No. 4 s. 29-35, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
MOTROL Motoryzacja i Energetyka Rolnictwa 2017 Vol. 19 No. 4, s. 29-35
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 grudnia 2017 11:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 stycznia 2020 13:18 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00648ad49b31cced97a08
Strona WWW
http://www.pan-ol.lublin.pl/wydawnictwa…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42830) wydawnictwo ciągłe #42830
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.