Masowanie mięsa z wykorzystaniem ultradźwięków.
Opis bibliograficzny
Masowanie mięsa z wykorzystaniem ultradźwięków. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR. Gosp. Mięs. 2017 R. 69 Nr 3 s. 38-44, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2017 R. 69 Nr 3, s. 38-44
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 13:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 października 2019 12:44 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00648ad49b31cced979d6
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1047…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42959) wydawnictwo ciągłe #42959
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.