Wykorzystanie nowoczesnych technik pomiarowych do oceny jakości surowców i wyrobów żywnościowych.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie nowoczesnych technik pomiarowych do oceny jakości surowców i wyrobów żywnościowych. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR. Rzeźnik Pol. 2017 Nr 11 (220) s. 24-27, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2017 Nr 11 (220), s. 24-27
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 grudnia 2017 11:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 grudnia 2017 11:05 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43008) wydawnictwo ciągłe #43008
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.