Wpływ sposobu słodowania ziarna poddanego impregnacji próżniowej na pH brzeczki piwnej.
Opis bibliograficzny
Wpływ sposobu słodowania ziarna poddanego impregnacji próżniowej na pH brzeczki piwnej. [AUT.] MARCIN NATONIEWSKI, LESZEK RYDZAK, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, KRZYSZTOF MITRUS, ŁUKASZ KUBECKI. Episteme (Krak.) 2017 Nr 37 t. 1 s. 55-66, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
EPISTEME: Czasopismo Naukowo-Kulturalne 2017 Nr 37 t. 1, s. 55-66
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 21 lutego 2018 11:02 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 29 października 2019 14:44 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43413) wydawnictwo ciągłe #43413
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.