Estimation of degree of starch gelatinisation in instant pasta using measurements of viscosity and water absorption of ground instant pasta dispersions.
Opis bibliograficzny
Estimation of degree of starch gelatinisation in instant pasta using measurements of viscosity and water absorption of ground instant pasta dispersions. [AUT.] PIOTR ZARZYCKI, ALDONA SOBOTA, EWELINA KUZAWIŃSKA, ANNA WIRKIJOWSKA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA. Acta Agrophys. 2017 Vol. 24 Nr 4 s. 625-632, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2017 Vol. 24 Nr 4, s. 625-632
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 lutego 2018 14:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 stycznia 2022 09:34 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96db6
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/Estimat…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43427) wydawnictwo ciągłe #43427
Metryki
14,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.