Porównanie wartości rzeźnej tusz i jakości żywieniowej mięsa jagniąt i cieląt rzeźnych (Comparison of carcass slaughter value and nutritional quality of meat from lambs and calves)
Opis bibliograficzny
Porównanie wartości rzeźnej tusz i jakości żywieniowej mięsa jagniąt i cieląt rzeźnych (Comparison of carcass slaughter value and nutritional quality of meat from lambs and calves). [AUT.] MARIUSZ FLOREK, ANDRZEJ JUNKUSZEW, PIOTR SKAŁECKI, PIOTR DOMARADZKI, WIKTOR BOJAR, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, TOMASZ GRUSZECKI. Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy 2017 Vol.35 Issue 4 s. 7-15, il., bibliogr., sum. streszcz. DOI: 10.24326/jasbb x.2017.4.1
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 marca 2018 09:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 września 2021 08:33 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0066fad49b31cced99505
DOI
10.24326/jasbb x .2017.4.1
Strona WWW
https://czasopisma.up.lublin.pl/index.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43531) wydawnictwo ciągłe #43531
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.