Współzależności pomiędzy parametrami barwy w systemie CIE i zawartością składników mineralnych w miodach pszczelich (Relationship between CIE colour characteristics and mineral composition in bee honey)
Opis bibliograficzny
Współzależności pomiędzy parametrami barwy w systemie CIE i zawartością składników mineralnych w miodach pszczelich (Relationship between CIE colour characteristics and mineral composition in bee honey). [AUT.] MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, MARIUSZ FLOREK, ANNA WOLANCIUK, JOANNA BARŁOWSKA. Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy 2017 Vol.35 Issue 4 s. 17-26, il., bibliogr., sum. streszcz. DOI: 10.24326/jasbbx.2017.4.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 marca 2018 09:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 grudnia 2021 15:15 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0066fad49b31cced99502
DOI
10.24326/jasbbx.2017.4.2
Strona WWW
https://czasopisma.up.lublin.pl/index.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43532) wydawnictwo ciągłe #43532
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.