Selected properties of the potato snacks expanded in the microwave radiation.
Opis bibliograficzny
Selected properties of the potato snacks expanded in the microwave radiation. [AUT.] MARCIN MITRUS, MARTYNA GOLIAN, MACIEJ COMBRZYŃSKI, ARKADIUSZ MATYSIAK. BIO Web Conf. 2018 Vol. 10 Contemporary Research Trends in Agricultural Engineering / ed. Anna Szeląg-Sikora, Kraków, Poland, September 25-27, 2017 Article number 02021, il., bibliogr. DOI: 10.1051/bioconf/20181002021
Szczegóły publikacji
Źródło:
BIO Web of Conferences 2018 Vol. 10 Contemporary Research Trends in Agricultural Engineering / ed. Anna Szeląg-Sikora, Kraków, Poland, September 25-27, 2017, Article number 02021
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 marca 2018 10:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:54 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0062aad49b31cced96610
DOI
10.1051/bioconf/20181002021
Strona WWW
https://www.bio-conferences.org/article…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43608) wydawnictwo ciągłe #43608
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.