Dodatki funkcjonalne na bazie białek roślinnych stosowane w wyrobach mięsnych i drobiarskich.
Opis bibliograficzny
Dodatki funkcjonalne na bazie białek roślinnych stosowane w wyrobach mięsnych i drobiarskich. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR. Rzeźnik Pol. 2018 Nr 4 (225) s. 20-23, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2018 Nr 4 (225), s. 20-23
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 maja 2018 10:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 maja 2018 10:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43734) wydawnictwo ciągłe #43734
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.