Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Skład chemiczny sproszkowanego miąższu dyni i jego wykorzystanie do celów spożywczych (The chemical composition of powdered pumpkin pulp and its application for food purposes)

Opis bibliograficzny

Skład chemiczny sproszkowanego miąższu dyni i jego wykorzystanie do celów spożywczych (The chemical composition of powdered pumpkin pulp and its application for food purposes). [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, [AUT. KORESP.] JACEK MAZUR, [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, KINGA KRAŚNICKA, KAROL KUPRYANIUK. Przem. Chem. 2018 T. 97 Nr 5 s. 758-761, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2018.5.21
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018 T. 97 Nr 5, s. 758-761
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 maja 2018 12:20
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:26

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43747) wydawnictwo ciągłe #43747

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,428
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się