Wybrane chemiczne i fizyczne właściwości liofilizowanych, potencjalnie probiotycznych fermentowanych napojów mleczarskich oraz ocena ich rehydracji (Selected chemical and physical properties of freeze-dried, potentially probiotic fermented milk beverages and their rehydration assessment)
Opis bibliograficzny
Wybrane chemiczne i fizyczne właściwości liofilizowanych, potencjalnie probiotycznych fermentowanych napojów mleczarskich oraz ocena ich rehydracji (Selected chemical and physical properties of freeze-dried, potentially probiotic fermented milk beverages and their rehydration assessment). [AUT.] FRANCISZEK KLUZA, [AUT. KORESP.] MAREK DOMIN, [AUT.] DARIUSZ GÓRAL, KATARZYNA KOZŁOWICZ, SYBILLA KŁAPSIA, MAREK SZMIGIELSKI, BEATA ZDYBEL. Przem. Chem. 2018 T. 97 Nr 5 s. 719-723, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2018.5.12
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018 T. 97 Nr 5, s. 719-723
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 maja 2018 13:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 stycznia 2022 22:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e7190cd46e0fb0001d2626d
DOI
10.15199/62.2018.5.12
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1138…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43810) wydawnictwo ciągłe #43810
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,428
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.