Wpływ obróbki ultradźwiękowej na stabilność i aktywność antyoksydacyjną kwasu galusowego (Effect of ultrasonic treatment on stability and antioxidant activity of gallic acid)
Opis bibliograficzny
Wpływ obróbki ultradźwiękowej na stabilność i aktywność antyoksydacyjną kwasu galusowego (Effect of ultrasonic treatment on stability and antioxidant activity of gallic acid). [AUT.] ZBIGNIEW KOBUS, [AUT. KORESP.] LESZEK RYDZAK, [AUT.] KAMIL WILCZYŃSKI, RAFAŁ NADULSKI, TOMASZ GUZ, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. Przem. Chem. 2018 T. 97 Nr 5 s. 724-727, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2018.5.13
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018 T. 97 Nr 5, s. 724-727
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 maja 2018 13:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:26 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00628ad49b31cced96599
DOI
10.15199/62.2018.5.13
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1138…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43811) wydawnictwo ciągłe #43811
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,428
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.