Wpływ dodatku oleożywic na właściwości chemiczne oleju rzepakowego tłoczonego na zimno (Effects of oleoresins on the chemical properties of cold-pressed rapeseed oil)
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku oleożywic na właściwości chemiczne oleju rzepakowego tłoczonego na zimno (Effects of oleoresins on the chemical properties of cold-pressed rapeseed oil). [AUT.] AGNIESZKA STAREK, [AUT. KORESP.] AGNIESZKA SAGAN, [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, MAREK SZMIGIELSKI, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, DARIUSZ ANDREJKO, KATARZYNA KOZŁOWICZ, AGATA BLICHARZ-KANIA, MARTA KRAJEWSKA. Przem. Chem. 2018 T. 97 Nr 5 s. 771-773, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2018.5.24
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018 T. 97 Nr 5, s. 771-773
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 maja 2018 13:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:57 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00668ad49b31cced98f99
DOI
10.15199/62.2018.5.24
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1138…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43815) wydawnictwo ciągłe #43815
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,428
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.