Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku oleożywic na właściwości chemiczne oleju rzepakowego tłoczonego na zimno (Effects of oleoresins on the chemical properties of cold-pressed rapeseed oil)

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku oleożywic na właściwości chemiczne oleju rzepakowego tłoczonego na zimno (Effects of oleoresins on the chemical properties of cold-pressed rapeseed oil). [AUT.] AGNIESZKA STAREK, [AUT. KORESP.] AGNIESZKA SAGAN, [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, MAREK SZMIGIELSKI, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, DARIUSZ ANDREJKO, KATARZYNA KOZŁOWICZ, AGATA BLICHARZ-KANIA, MARTA KRAJEWSKA. Przem. Chem. 2018 T. 97 Nr 5 s. 771-773, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2018.5.24
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018 T. 97 Nr 5, s. 771-773
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 maja 2018 13:31
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:57

Identyfikatory

BPP ID: (46, 43815) wydawnictwo ciągłe #43815

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,428
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się