Dylematy i uwarunkowania techniczno-technologiczne procesu nadziewania surowców i farszów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Dylematy i uwarunkowania techniczno-technologiczne procesu nadziewania surowców i farszów mięsnych. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR, KAMIL WILCZYŃSKI. Rzeźnik Pol. 2018 Nr 8(229) s.34-39, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2018 Nr 8(229), s.34-39
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 września 2018 13:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 września 2018 13:25 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44211) wydawnictwo ciągłe #44211
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.