Wybrane aspekty procesów cięcia, krojenia i kostkowania mięsa oraz jego wyrobów.
Opis bibliograficzny
Wybrane aspekty procesów cięcia, krojenia i kostkowania mięsa oraz jego wyrobów. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR. Rzeźnik Pol. 2018 Nr 7 (228) s.24-27, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2018 Nr 7 (228), s.24-27
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 września 2018 13:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 września 2018 13:51 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44212) wydawnictwo ciągłe #44212
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.