Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość wybranych surowców makaronowych dostępnych na rynku polskim.

Opis bibliograficzny

Jakość wybranych surowców makaronowych dostępnych na rynku polskim. [AUT.] ALDONA SOBOTA, PIOTR ZARZYCKI, EWELINA KUZAWIŃSKA, ANNA WIRKIJOWSKA, E. SYKUT-DOMAŃSKA. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 2017 R. 61 nr 6 s. 20-25, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2017 R. 61 nr 6, s. 20-25
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 września 2018 12:06
Ostatnia aktualizacja:31 stycznia 2022 09:22

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44234) wydawnictwo ciągłe #44234

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się