Comparison of the in vitro anticancer effect of habanero pepper extract containing capsaicin with that of pure capsaicin in selected dog neoplastic cell lines.
Opis bibliograficzny
Comparison of the in vitro anticancer effect of habanero pepper extract containing capsaicin with that of pure capsaicin in selected dog neoplastic cell lines. [AUT.] ŁUKASZ ADASZEK, OLGA SŁABCZYŃSKA, [AUT. KORESP.] PAWEŁ ŁYP, [AUT.] DAGMARA GADOMSKA, JERZY ZIĘTEK, DOROTA RÓŻAŃSKA, MACIEJ ORZELSKI, ANNA ŚMIECH, MARTA STANIEC, DOROTA KRASUCKA, STANISŁAW WINIARCZYK. Turk. J. Vet. Anim. Sci. 2018 Vol. 42 nr 4 s. 243-250, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3906/vet-1707-6
Szczegóły publikacji
Źródło:
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES 2018 Vol. 42 nr 4, s. 243-250
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 listopada 2018 11:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 czerwca 2021 13:29 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00651ad49b31cced97fc3
DOI
10.3906/vet-1707-6
Strona WWW
http://journals.tubitak.gov.tr/veterina…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44404) wydawnictwo ciągłe #44404
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,513
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.