Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nutritive value characteristics of wild boar pig meat.

Opis bibliograficzny

Nutritive value characteristics of wild boar pig meat. [AUT.] M. BABICZ, P. KAMYK, M. SAŁYGA, A. STASIAK, A. KASPRZYK. Ann. Anim. Sci. 2006 No. 2/2 Suppl. s. 299-302, il., bibliogr., sum.Materiały z konferencji.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Annals of Animal Science 2006 No. 2/2 Suppl, s. 299-302
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 listopada 2018 16:33
Ostatnia aktualizacja:26 listopada 2018 16:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44530) wydawnictwo ciągłe #44530

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się