Wpływ dodatku oregano na właściwości chemiczne oleju rzepakowego tłoczonego na zimno (The effect of the oregano addition on the chemical properties of cold-pressed rapeseed oil)
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku oregano na właściwości chemiczne oleju rzepakowego tłoczonego na zimno (The effect of the oregano addition on the chemical properties of cold-pressed rapeseed oil). [AUT.] MARTA KRAJEWSKA, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, [AUT. KORESP.] MAREK SZMIGIELSKI. Przem. Chem. 2018 T. 97 Nr 11 s.1953-1956, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/2.2018.11.29
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018 T. 97 Nr 11, s.1953-1956
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 grudnia 2018 09:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:26 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00626ad49b31cced9643a
DOI
10.15199/2.2018.11.29
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1138…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44566) wydawnictwo ciągłe #44566
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,428
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.