Zmiany tekstury wędzonego sera twarogowego w zależności od czasu wędzenia.
Opis bibliograficzny
Zmiany tekstury wędzonego sera twarogowego w zależności od czasu wędzenia. [AUT.] JACEK MAZUR, PAWEŁ SOBCZAK, MARIAN PANASIEWICZ, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. Inż. Apar. Chem. 2009 R. 48 Nr 1 s. 38-39, il. bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria i Aparatura Chemiczna 2009 R. 48 Nr 1, s. 38-39
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 lutego 2019 08:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 lutego 2019 09:51 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://inzynieria-aparatura-chemiczna.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44869) wydawnictwo ciągłe #44869
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.