Impact of heat treatment on the hardness and content of anti-nutritious substances in soybeanseeds.
Opis bibliograficzny
Impact of heat treatment on the hardness and content of anti-nutritious substances in soybeanseeds. [AUT. KORESP.] PAWEŁ SOBCZAK, [AUT.] KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR, SŁAWOMIR KOCIRA, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Carpath. J. Food Sci. Technol. 2018 Vol. 10 Iss. 5 SI s. 46-52, il., bibliogr. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Carpathian Journal of Food Science and Technology 2018 Vol. 10 Iss. 5 SI, s. 46-52
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 marca 2019 08:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 października 2020 15:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00626ad49b31cced963b1
Strona WWW
http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathia…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45062) wydawnictwo ciągłe #45062
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.