Dodatki funkcjonalne i ich rola we współczesnym przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego.
Opis bibliograficzny
Dodatki funkcjonalne i ich rola we współczesnym przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR. Rzeźnik Pol. 2019 Nr 3 (236) s.30-34, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2019 Nr 3 (236), s.30-34
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 marca 2019 13:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 stycznia 2020 09:40 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45082) wydawnictwo ciągłe #45082
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.