Jakość mięsa buhajków z chowu masowego poddanych ubojowi po okresie żywienia letniego i zimowego.
Opis bibliograficzny
Jakość mięsa buhajków z chowu masowego poddanych ubojowi po okresie żywienia letniego i zimowego. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, MARIUSZ FLOREK, JOANNA BARŁOWSKA, BEATA MARKIEWICZ, BOŻENA RÓŻAŃSKA. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 1997 Vol. 15 s. 53-57, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 1997 Vol. 15, s. 53-57
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 4516) wydawnictwo ciągłe #4516
PBN ID (hist.): 4516
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.