Aktywność glukanolityczna Streptomyces sp. H w depolimeryzacji różnych rodzajów drożdży.
Opis bibliograficzny
Aktywność glukanolityczna Streptomyces sp. H w depolimeryzacji różnych rodzajów drożdży. [AUT.] JERZY JAMROZ, JERZY ROGALSKI, JAN FIEDUREK. Biul. Nauk. Przem. Pasz. 1994 R. 33 nr 3/4 s.37-47, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biuletyn Naukowy Przemysłu Paszowego 1994 R. 33 nr 3/4, s.37-47
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 maja 2019 11:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 listopada 2019 15:57 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45391) wydawnictwo ciągłe #45391
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.