Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chemiczne właściwości oleju z nasion jabłek tłoczonego na zimno (Chemical properties of cold pressed oil from apple seeds)

Opis bibliograficzny

Chemiczne właściwości oleju z nasion jabłek tłoczonego na zimno (Chemical properties of cold pressed oil from apple seeds). [AUT.] MARTA KRAJEWSKA, [AUT. KORESP.] MAREK SZMIGIELSKI, [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, MAŁGORZATA SZCZEPANIK, IZABELA KUNA-BRONIOWSKA. Przem. Chem. 2019 T. 98 Nr 5 s. 761-763, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2019.5.1
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019 T. 98 Nr 5, s. 761-763
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 maja 2019 10:49
Ostatnia aktualizacja:6 grudnia 2021 11:19

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45443) wydawnictwo ciągłe #45443

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,485
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się