Chemiczne właściwości oleju z nasion jabłek tłoczonego na zimno (Chemical properties of cold pressed oil from apple seeds)
Opis bibliograficzny
Chemiczne właściwości oleju z nasion jabłek tłoczonego na zimno (Chemical properties of cold pressed oil from apple seeds). [AUT.] MARTA KRAJEWSKA, [AUT. KORESP.] MAREK SZMIGIELSKI, [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, MAŁGORZATA SZCZEPANIK, IZABELA KUNA-BRONIOWSKA. Przem. Chem. 2019 T. 98 Nr 5 s. 761-763, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2019.5.1
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019 T. 98 Nr 5, s. 761-763
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 maja 2019 10:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 grudnia 2021 11:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0029fad49b31cced67568
DOI
10.15199/62.2019.5.1
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45443) wydawnictwo ciągłe #45443
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,485
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.