Procesy obróbki cieplnej w przetwórstwie mięsnym.
Opis bibliograficzny
Procesy obróbki cieplnej w przetwórstwie mięsnym. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR, KAROL PANASIEWICZ. Rzeźnik Pol. 2019 Nr 7 (240) s. 50-54, 56.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2019 Nr 7 (240), s. 50-54, 56
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2019 10:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 października 2019 10:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45933) wydawnictwo ciągłe #45933
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.