Optymalizacja procesów enzymatycznej hydrolizy skrobi przy użyciu immobilizowanej L-amylazy i glukroamylazy.
Opis bibliograficzny
Optymalizacja procesów enzymatycznej hydrolizy skrobi przy użyciu immobilizowanej L-amylazy i glukroamylazy. [AUT.] JERZY JAMROZ, JERZY ROGALSKI. Postępy Tech. Przetw. Spoż. 1994 T. 3 [nr] 2 s. 16-19, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 1994 T. 3 [nr] 2, s. 16-19
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 października 2019 11:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 listopada 2019 15:56 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45988) wydawnictwo ciągłe #45988
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.