Wpływ rodzaju ekstrahenta na aktywność antyoksydacyjną suchych ekstraktów z owoców rokitnika zwyczajnego (The effect of the extractant type on the antioxidant activity of dry sea buckthorn berries extracts)
Opis bibliograficzny
Wpływ rodzaju ekstrahenta na aktywność antyoksydacyjną suchych ekstraktów z owoców rokitnika zwyczajnego (The effect of the extractant type on the antioxidant activity of dry sea buckthorn berries extracts). [AUT.] STANISŁAW RUDY, RENATA POLAK, DARIUSZ DZIKI, [AUT. KORESP.] ANDRZEJ KRZYKOWSKI, [AUT.] BEATA BIERNACKA, NORBERT LESZCZYŃSKI, MARIUSZ RUDY. Przem. Chem. 2019 T. 98 Nr 10 s. 1597-1601, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2019.10.13
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019 T. 98 Nr 10, s. 1597-1601
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 października 2019 12:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 grudnia 2021 11:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff75fad49b31ccec4d648
DOI
10.15199/62.2019.10.13
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-1228…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46034) wydawnictwo ciągłe #46034
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,485
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.