Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ rodzaju ekstrahenta na aktywność antyoksydacyjną suchych ekstraktów z owoców rokitnika zwyczajnego (The effect of the extractant type on the antioxidant activity of dry sea buckthorn berries extracts)

Opis bibliograficzny

Wpływ rodzaju ekstrahenta na aktywność antyoksydacyjną suchych ekstraktów z owoców rokitnika zwyczajnego (The effect of the extractant type on the antioxidant activity of dry sea buckthorn berries extracts). [AUT.] STANISŁAW RUDY, RENATA POLAK, DARIUSZ DZIKI, [AUT. KORESP.] ANDRZEJ KRZYKOWSKI, [AUT.] BEATA BIERNACKA, NORBERT LESZCZYŃSKI, MARIUSZ RUDY. Przem. Chem. 2019 T. 98 Nr 10 s. 1597-1601, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2019.10.13
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019 T. 98 Nr 10, s. 1597-1601
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 października 2019 12:58
Ostatnia aktualizacja:6 grudnia 2021 11:06

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46034) wydawnictwo ciągłe #46034

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,485
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się