Physical properties and texture of gluten-free snacks supplemented with selected fruit additions.
Opis bibliograficzny
Physical properties and texture of gluten-free snacks supplemented with selected fruit additions. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, [AUT.] KATARZYNA LISIECKA, [AUT. KORESP.] MARCIN MITRUS, [AUT.] GABRIELA NOWAK, MARTYNA GOLIAN, ANNA ONISZCZUK, KAMILA KASPRZAK, GABRIELA WIDELSKA, TOMASZ ONISZCZUK, MACIEJ COMBRZYŃSKI. Int. Agrophys. 2019 Vol. 33 Iss. 4 s. 407-416, il., bibliogr., sum. DOI: 10.31545/intagr/112563
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Agrophysics 2019 Vol. 33 Iss. 4, s. 407-416
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 października 2019 10:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 grudnia 2021 13:52 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff5e5ad49b31ccec2a839
DOI
10.31545/intagr/112563
Strona WWW
http://www.international-agrophysics.or…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46038) wydawnictwo ciągłe #46038
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,655
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.