Zmierzyć jakość. Współczesne metody i techniki pomiarowe do oceny jakości żywności.
Opis bibliograficzny
Zmierzyć jakość. Współczesne metody i techniki pomiarowe do oceny jakości żywności. [AUT.] MARIAN K. PANASIEWICZ, JACEK MAZUR, KAROL PANASIEWICZ. Kierun. Spoż. 2019 Nr 4 (740) s. 40-46, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Kierunek Spożywczy 2019 Nr 4 (740), s. 40-46
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 grudnia 2019 09:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 września 2021 23:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
61353dbd2467f060b018c3f3
Strona WWW
https://www.kierunekspozywczy.pl/magazy…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46218) wydawnictwo ciągłe #46218
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.