Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zmierzyć jakość. Współczesne metody i techniki pomiarowe do oceny jakości żywności.

Opis bibliograficzny

Zmierzyć jakość. Współczesne metody i techniki pomiarowe do oceny jakości żywności. [AUT.] MARIAN K. PANASIEWICZ, JACEK MAZUR, KAROL PANASIEWICZ. Kierun. Spoż. 2019 Nr 4 (740) s. 40-46, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Kierunek Spożywczy 2019 Nr 4 (740), s. 40-46
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 grudnia 2019 09:06
Ostatnia aktualizacja:5 września 2021 23:59

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46218) wydawnictwo ciągłe #46218

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się