Assessment of the Usefulness of the Twin-Screw Press in Terms of the Pressing Efficiency and Antioxidant Properties of Apple Juice.
Opis bibliograficzny
Assessment of the Usefulness of the Twin-Screw Press in Terms of the Pressing Efficiency and Antioxidant Properties of Apple Juice. [AUT.] KAMIL WILCZYŃSKI, [AUT. KORESP.] ZBIGNIEW KOBUS, [AUT.] RAFAŁ NADULSKI, MAREK SZMIGIELSKI. Processes 2020 Vol. 8 Iss. 1 s. 101, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/pr8010101
Szczegóły publikacji
Źródło:
Processes 2020 Vol. 8 Iss. 1, s. 101
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 stycznia 2020 09:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec002d9ad49b31cced6a9ec
DOI
10.3390/pr8010101
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2227-9717/8/1/101
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46351) wydawnictwo ciągłe #46351
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,847
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.