Ocena czystości mikrobiologicznej farszu parówek oraz cech jakościowych wykorzystanych osłonek.
Opis bibliograficzny
Ocena czystości mikrobiologicznej farszu parówek oraz cech jakościowych wykorzystanych osłonek. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, MARIAN PANASIEWICZ, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK, JACEK MAZUR. Inż. Przetw. Spoż. 2014 Vol. 2/4 No 10 s. 30-33, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering 2014 Vol. 2/4 No 10, s. 30-33
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:37 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ips.wm.tu.koszalin.pl/index.…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 4670) wydawnictwo ciągłe #4670
PBN ID (hist.): 4670
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.