Uwarunkowania i korzyści związane z kontrolą procesów przetwarzania w branży mięsnej.
Opis bibliograficzny
Uwarunkowania i korzyści związane z kontrolą procesów przetwarzania w branży mięsnej. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, JACEK MAZUR. Rzeźnik Pol. 2020 Nr 3 (248) s. 32-37, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2020 Nr 3 (248), s. 32-37
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 kwietnia 2020 11:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 kwietnia 2020 11:51 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46760) wydawnictwo ciągłe #46760
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.