Meat quality of Pulawska breed pigs and image of longissimus lumborum muscle microstructure compared to commercial DanBred and Naima hybrids.
Opis bibliograficzny
Meat quality of Pulawska breed pigs and image of longissimus lumborum muscle microstructure compared to commercial DanBred and Naima hybrids. [AUT.] ANNA KASPRZYK, JOANNA BOGUCKA. Archives of Animal Breeding - Arch. Tierz. 2020 Vol. 63 Issue 2 s. 293-301, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5194/aab-63-293-2020
Szczegóły publikacji
Źródło:
ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING - ARCHIV FUR TIERZUCHT 2020 Vol. 63 Issue 2, s. 293-301
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 września 2020 10:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
616418382467f006f7e13601
DOI
10.5194/aab-63-293-2020
Strona WWW
https://aab.copernicus.org/articles/63/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47233) wydawnictwo ciągłe #47233
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,528
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.