Instrumental color measurement of meat and meat products in X-RiteColor® Master.
Opis bibliograficzny
Instrumental color measurement of meat and meat products in X-RiteColor® Master. [AUT. KORESP.] KAROLINA FERYSIUK, [AUT.] PAULINA KĘSKA, [AUT. KORESP.] KAROLINA WÓJCIAK, [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK. Appl. Comput. Sci. 2020, Vol. 16 Nr 3 s. 69-79, il., bibliogr., sum. DOI: 10.23743/acs-2020-22
Szczegóły publikacji
Źródło:
APPLIED COMPUTER SCIENCE 2020, Vol. 16 Nr 3, s. 69-79
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 listopada 2020 16:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:12 |
Linki zewnętrzne
PBN
60336ee12467f03c74e3be0c
DOI
10.23743/acs-2020-22
Strona WWW
http://www.acs.pollub.pl/index.php?opti…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47390) wydawnictwo ciągłe #47390
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.