Chemiczne konsekwencje pochodzenia i przechowywania miodu (Chemical consequences of the origin and storage of honey)
Opis bibliograficzny
Chemiczne konsekwencje pochodzenia i przechowywania miodu (Chemical consequences of the origin and storage of honey). [AUT. KORESP.] PIOTR KICZOROWSKI, [AUT.] MAREK SZMIGIELSKI, DARIUSZ ANDREJKO, NORBERT LESZCZYŃSKI. Przem. Chem. 2020 T. 99 Nr 12 s. 1770-1772, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2020.12.15
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020 T. 99 Nr 12, s. 1770-1772
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 grudnia 2020 10:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:05 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b9042467f060b0184f2f
DOI
10.15199/62.2020.12.15
Strona WWW
https://www.sigma-not.pl/publikacja-129…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47609) wydawnictwo ciągłe #47609
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,464
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.