Functional analysis of the differences in the dimensions of two Types of boiled and steamed rice grains.
Opis bibliograficzny
Functional analysis of the differences in the dimensions of two Types of boiled and steamed rice grains. [AUT.] MIROSŁAW KRZYŚKO, WALDEMAR WOŁYŃSKI, MAREK DOMIN, ZOFIA HANUSZ, LESZEK RYDZAK, [AUT. KORESP.] ŁUKASZ SMAGA, [AUT.] ANDRZEJ WOJTYŁA. Int. J. Food Sci. 2021 Vol. 2021 Article number 5546016, il., bibliogr. sum. DOI: 10.1155/2021/5546016
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Food Science 2021 Vol. 2021, Article number 5546016
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 sierpnia 2021 12:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:05 |
Linki zewnętrzne
PBN
611a3ebd2467f0490a869799
DOI
10.1155/2021/5546016
Strona WWW
https://www.hindawi.com/journals/ijfs/2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48568) wydawnictwo ciągłe #48568
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.