Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Transport międzyoperacyjny oraz systemy przepływu surowców i produktów jako ważne ogniwo funkcjonowania zakładu przetwórstwa spożywczego.

Opis bibliograficzny

Transport międzyoperacyjny oraz systemy przepływu surowców i produktów jako ważne ogniwo funkcjonowania zakładu przetwórstwa spożywczego. [AUT.] MARIAN K. PANASIEWICZ, JACEK MAZUR. Kierun. Spoż. 2021 Nr 2 (780) s. 22-28, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Kierunek Spożywczy 2021 Nr 2 (780), s. 22-28
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 września 2021 13:23
Ostatnia aktualizacja:24 września 2021 13:26

Identyfikatory

BPP ID: (46, 48710) wydawnictwo ciągłe #48710

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się