Transport międzyoperacyjny oraz systemy przepływu surowców i produktów jako ważne ogniwo funkcjonowania zakładu przetwórstwa spożywczego.
Opis bibliograficzny
Transport międzyoperacyjny oraz systemy przepływu surowców i produktów jako ważne ogniwo funkcjonowania zakładu przetwórstwa spożywczego. [AUT.] MARIAN K. PANASIEWICZ, JACEK MAZUR. Kierun. Spoż. 2021 Nr 2 (780) s. 22-28, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Kierunek Spożywczy 2021 Nr 2 (780), s. 22-28
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 września 2021 13:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 września 2021 13:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48710) wydawnictwo ciągłe #48710
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.